2015-01-17 09:40:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Semmi nem megy problémamentesen

Napi horoszkóp január 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Nyilas jegyében áll, ami a tűz elemhez tartozik. Új lendületet és kedvet ad ahhoz, hogy hosszú távú tervein és álmain gondolkodjon. Ne veszítse el mindjárt a bátorságát vagy a türelmét, ha mások nem reagálnak olyan lelkesen, mint ahogy azt ön elképzelte - az ön feladata motiválni őket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A szombat is a Nyilas jegyében álló Holddal kezdődik, és egy holdszünettel, ami vasárnap reggelig tart. Ilyenkor jobb, ha nem csinál semmit, ne is vásároljon a szükségesnél többet, mert előfordulhat, hogy valamelyik áru hibás, vagy használhatatlan lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A vasárnap is a Nyilas jegyében áll a Hold. Ennek ellenére nagyon fontos, hogy kikapcsolódjon, és most az egyszer ne csináljon semmit. A Szaturnusz már belépett az Ön párkapcsolatát jelző hetedik sorsterületre: minden figyelmét a kedvesére kellene fordítania, hallgassa végig türelmesen a problémákat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Nyilas jegyében a hatodik napházát hangsúlyozza, és ezzel megadja a lehetőséget, hogy a napja felépítésében és megtervezésében tovább jusson egy lépéssel. A holdszünet nem zavarja, mert a tervkészítése simán megy - csupán ne próbálja meg azonnal megvalósítani a terveit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ez lesz a hét legjobb napja. Fontos kapcsolatokat tud kiépíteni, mert a Merkúr a Vízöntő jegyében áll, az ön jegyével szemben. Lépjen túl a saját árnyékán, és mutassa ki az érzéseit, még akkor is, ha tart ettől – higgye el, megkönnyebbül majd, és a kedve is kivirágzik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr együtt áll a Vénusszal, a Hold pedig a Rák jegyében jár - végre ki tudja mutatni az érzéseit. Érzékenyebb és lágyabb lesz, mint máskor, de ez jót tesz önnek! Kapcsolataiban a bensőségesség lesz a fontos, amiből úgy sem lehet sohasem elég.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Két fontos tengelyen is ártó bolygó áll: a Plútó és az Uránusz. A félreértések még a legenyhébb következménynek számítanak, amire ma fel kell készülnie. Őrizze meg nyugalmát, ne ragadtassa el magát. Ne felejtse: az ön fegyvere a mosoly!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Nyilas jegyében jár, az ön melletti jegyben, ami még kimerítheti egy kicsit. Majdnem minden bolygó támadja a Skorpió jegyét, mintha minden összeesküdött volna ön ellen. Állandóan védekeznie kell. Próbálja meg könnyedén venni a dolgokat, amennyire csak lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold az ön jegyében áll, de hajnaltól szünetel ebéd utánig. Most semmi sem megy problémamentesen. Ha módjában áll lassan végezni a munkáját, szerencséje van. Bevásárlásainál szorítkozzon azokra a dolgokra, amikre egészen biztosan szüksége van. Alaposan megszolgálta a pihenőt, meg egy kis kényeztetést – éljen ezek lehetőségével!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Nyilas jegyében áll, az Uránusz viszont az ön otthonát jelző területén. Szeretne mindent megváltoztatni a lakásában vagy a kertben, sőt, a ruhatárában is. Szívesen segít ebben másoknak, ha kérik, és örül, ha támogatását megfelelően jutalmazzák. Este elégedetten tekinthet vissza a mai teljesítményére.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Nyilas jegyében áll, s ezzel jogosan érzi úgy, hogy az egész kozmosz önt támogatja. Ha nagyon fontos dologra készül, akkor azt inkább halassza el. Ugyanis a Hold szünetel, és ez önértékelését negatívan befolyásolhatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Mars a Halak jegyében áll, s ön ettől kissé ingerültebbé válhat. A Hold a Nyilas jegyében található, de szünetel, ezért céljait nem tudja haladéktalanul megvalósítani. Egyeztessen a többiekkel - az ötletei csodálatosak, de nem tetszenek majd mindenkinek.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: